Detta är Skydd & Verktyg

Vi jobbar mot proffs

Sedan starten 2008 har Skydd & Verktyg jobbat för att förse kunder inom bygg, industri, service och offentlig förvaltning med kvalitétsprodukter. Det kan handla om verktyg, maskiner, skydd, skärande, slip, svets, industriförnödenheter och arbetskläder men även mycket annat. Vi har erfarenhet av branchen sedan 1984 och kunderna känner förtroende att anlita oss då de vet att saker som priser, leveranser, rätt produktval mm fungerar. Vi vill vara våra kunders kontaktyta mot leverantörerna då vi har daglig kontakt och uppdatering av marknaden. Vi gör det jobbet så Ni tjänar tid & pengar och kan koncentrera Er på kärnverksamheten. Ni får en bättre totalekonomi.

Delägare i BIG-gruppen

Stor och stark tillsammans men också engagerad och flexibel i kundrelationen

Att vara delägare i BIG-Gruppen ger oss många stora fördelar som bara en större kedja kan erbjuda. Vi är stora och starka tillsammans när det gäller inköp utan fördyrande mellanhänder, import av egna varumärken, rationella IT-lösningar, ISO-arbete mm men vi är också lokala. Ett lokalägt företag med service, engagemang, kunskap och ett lager som vi löpande anpassar för att tillgodose våra kunder.

Det bästa av 2 världar!

BIG-gruppen är Sveriges ledande kedja av fristående leverantörer av verktyg, maskiner, skyddsutrustning och industriförnödenheter till proffsmarknaden. Tillsammans har vi mer än 100 lager- & försäljningsställen i Sverige samt Norge. Vi samarbetar med de tillverkare som står för innovationer och hög kvalitet. För mer information, se www.big-gruppen.com.

Ni är alltid välkomna till oss!